Boomstamtafels

Boomstamtafels geven onder anderen een zeer grove en moderne uitstraling af aan uw interieur thuis of in uw bedrijf. De Suar en eiken boomstambladen zijn stuk voor stuk uniek en beschikbaar in diverse afmetingen. Door de boomstambladen te combineren met onze onderstellen van RVS of staal kunnen de boomstamtafels zowel in een industriële sfeer als een moderne. De boomstamtafels zijn geschikt voor zowel particulier als zakelijke klanten. Bekijk boomstamtafels op deze pagina of ga naar een compleet overzicht van houten tafels.

2.295,003.395,00 incl. BTW
1.950,002.450,00 incl. BTW
11.500,0014.500,00 incl. BTW
1.750,002.450,00 incl. BTW
2.250,003.250,00 incl. BTW

Boomstamtafel

Boomstamtafel Mahonie

2.250,004.250,00 incl. BTW
1.750,002.450,00 incl. BTW
2.350,003.350,00 incl. BTW
1.750,002.450,00 incl. BTW
2.350,003.350,00 incl. BTW

Groot aanbod boomstamtafels

wij deze prachtige en zeer exclusieve boomstamtafelbladen. De boom is niet bedreigd en bestaat uit snelgroeiend tropisch hardhout met een willekeurig verstrengelde nerf ‘hetgeen’ de boom ontzettend sterk maakt.

Boomstamtafel op maat

Wij ontwerpen, produceren, verkopen en vervoeren onze boomstamtafels en meubelen zelf. Daarmee kunnen wij u de hoogste kwaliteit garanderen. U kunt zelf kiezen welk tafelblad u op uw tafel wilt, met een uniek onderstel erbij, alles volledig naar uw wensen. Niet alleen van het product zelf, maar ook de vakkundigste service en nazorg. De catalogus maten zijn voor ons niet leidend, wij maken uw droomtafel graag voor u op maat in hoogte, breedte en diepte. De boomstambladen zijn op maat te maken, al zoeken we bij Suar liever een blad in de juiste afmeting voor u.

Bezoek ons in Gassel

Onze producten staan opgesteld in onze grote showroom/ magazijn. U bent van harte welkom in ons bedrijf waar de boomstamtafels direct uit de productie rollen en voor u gepresenteerd staan. Klik hier voor onze collectie.

Onderhoud boomstamtafels

Onderhoud teak, eiken en suar

Wanneer deze tafels behandeld zijn met een laklaag (Skyld) laag zijn de boomstam tafels te reinigen met neutrale schoonmaakmiddelen zoals groene zeep, schoonmaakazijn en soda als deze geschild zijn. Gebruik hiervoor een spons of een zachte doek. Groene zeep kan voor diverse boomstam tafels gebruikt worden als schoonmaakmiddel. Mix de groene zeep met warm water, vervolgens dompelt u het doek of de spons in het water en knijpt dit vervolgens goed uit. Hierdoor gebruik u nooit te veel water en kunt u de tafel met de zachte kant van de spons schoonpoetsen.

Wanneer u een tafel die geolied is gaat schuren moet u na het schuren weer opnieuw de olie aanbrengen op het blad. U kunt het blad schoonmaken met een droge doek, wanneer het nodig is kunt u de doek een beetje nat maken om een vlek te verwijderen. De boomstam tafel heeft regelmatig onderhoudsolie nodig. Wij raden het aan om dit minimaal 1 keer per half jaar te gebruiken. Wanneer deze tafel veel gebruikt wordt, raden wij aan om het dan rond de 3 keer per jaar te doen.
Het gebruik van de onderhoudsolie is essentieel om langdurig te genieten van uw boomstam tafel. Zorg er wel voor dat u de tafel van te voren schoon hebt gemaakt.

Tips betreft boomstam tafels:
• Gebruik onderzetters bij hete pannen en glazen
• Buiten tafels zou u in de herfst/wintermaanden naar binnen kunnen
halen om aanslag en schade te voorkomen
• Voorkom grote temperatuurwisseling
Advies product:
Vesting. Onderhoudsolie, Verkrijgbaar bij Ardworks