Keramiek Tafels

Keramiek tafels zijn al jaren lang een van de specialiteiten van Luxetafels. Door onze ervaring met de productie van keramiek tafelbladen zijn we in staat voor iedereen geschikte keramieken tafels te produceren. Combineer uw keramiek tafel met betonnen zuilen, een RVS frame of een onderstel van staal of massief eikenhout voor een stoere, unieke blikvanger in uw huis, bedrijfspand of zelf in uw tuin. Bekijk hier onze collectie keramiek tafels of ga naar een compleet overzicht van exclusieve stenen tafels.

Keramieken tafel

Ronde keramiek tafel Xem

2.450,002.975,00 incl. BTW

Keramieken tafel

Keramische eettafel ovaal

3.350,003.900,00 incl. BTW

Waar komt Keramiek vandaan?

Keramiek is een harde, broze, hittebestendige en corrosiebestendige soort materiaal, wat wordt ontwikkeld / gemaakt door een niet metallische mineraal, namelijk klei. Het wordt op hoge temperatuur gebracht om te vormen en vervolgens wordt het gebakken en ontwikkeld het materiaal zich tot iets vrij hards. Voorbeelden hiervan zijn; aardewerk, porselein en baksteen.

Het uiterlijk van natuursteen maar dan zonder de gebruiksaanwijzing!

Keramiek is leverbaar in verschillende kleuren en patronen, ook in bijvoorbeeld Carrara Bianco marmer, hierdoor heeft u een marmer look zonder de nadelen.

U bent altijd welkom in onze showroom om de voorbeelden te bekijken, let op de tafels staan niet in het groot opgesteld in de showroom! 

Onderhoud keramieken tafels

Keramieken bladen hebben weinig onderhoud nodig. Ze zijn sterk en kunnen ook tegen zuren, daarnaast is keramiek makkelijk te reinigen.

Keramiek reinigen 

Keramieken tafelbladen zijn onder hoge druk gebakken en geperst, hierdoor zijn ze sterk en kras bestendig dus zeer gebruiksvriendelijk. Zodra u dit schoon gaat maken kunt u dit het best doen met een neutraal schoonmaakmiddel zoals allesreiniger of afwasmiddel. Voeg hier water aan toe en veeg uw blad schoon met een doek. Aangekoekt vuil en vet kan met een verdund schuurmiddel worden verwijderd, neem geen grove schuurmiddelen en duw niet te hard dit kan schaadde veroorzaken. Vermijd het schuren zo lang mogelijk wanneer u te hard drukt kan dit schade veroorzaken.

Tips:
• Ga niet op de tafel zitten of staan
• Gebruik tussenzetters / filters bij hete pannen / glazen
• Vermijd om onnodig scherpe objecten op tafel te leggen
• Laat geen vlekken zitten en haal ze zo snel mogelijk weg