Beton tafels

De beton tafel is al jaren lang een van de specialiteiten van Luxetafels. Door onze ervaring met de productie van duurzame betonbladen zijn we in staat voor iedereen geschikte Betonnen tafels te produceren. Luxetafels levert twee soorten beton; tafels van massief gewapend beton en tafels van beton cire. Combineer uw betontafel met betonnen zuilen, een RVS frame of een onderstel van staal of massief eikenhout voor een stoere, unieke blikvanger in uw huis, bedrijfspand of zelf in uw tuin. De Beton tafels zijn voorzien van een vlek werende coating. Maatwerk is mogelijk, dus ook als uw afmeting niet in onze collectie staat.

1.450,001.750,00 incl. BTW

Beton tafel

Beton TV meubel

1.550,001.950,00 incl. BTW
1.350,002.150,00 incl. BTW
1.350,001.750,00 incl. BTW
795,00945,00 incl. BTW
1.350,002.150,00 incl. BTW

Beton tafel

Beton tafel Reyn

1.350,002.150,00 incl. BTW

Maatwerk & kwaliteit betonnen tafels

Onze Beton Tafels zijn gemaakt van massief beton met een coating behandeling om de kwaliteit en staat van het beton te waarborgen. De betonbladen zijn in diverse maten leverbaar en ook te bestellen voor maatwerk. Voor informatie over massieve betonnen bladen voor bedrijven kunt u kijken op ardworks.nl.

Onze betonnen tafelbladen worden speciaal voor u gegoten. De standaard dikte is 5cm massief en is leverbaar tot 300 cm lengte. Het gewicht van een massief betonnen tafelblad is ongeveer 120 kilo per vierkante meter. Schrikt u nou van het gewicht? Luxetafels produceert ook tafelbladen van beton cire, dit tafelblad bestaat uit een gestuukte laag beton op een houten blad. Door het gebruik van beton cire wordt het gewicht beperkt tot ongeveer 25 kilo per vierkante meter.

Beton tafel op maat

Stel uw eigen beton tafel samen. Zo kunt u de betonbladen op eikenhouten sokkels zetten, in een strak RVS frame leggen of het blad op een robuust/ industrieel stalen frame leggen. De onderstellen van Luxetafels worden volledig voor u op maat gemaakt. Hierdoor zijn wij flexibel in zowel de afmeting, hoogte en kleur. Staat de door u gewenste tafel niet tussen de standaard tafels? Informeer dan naar onze maatwerk mogelijkheden!

Beton tafel voor buiten

Onze betonnen tafels zijn erop gemaakt om buiten te staan. Bekijk wel goed welk onderstel u bij uw betonblad kiest. Een betonnen- of RVS onderstel is buiten beter dan een houten onderstel. Heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact op, wij kunnen u deskundig advies geven.

Bekijk onze beton tafels in Gassel

Onze betonnen tafelbladen, tafels en meubelen staan opgesteld in onze grote showroom/ magazijn te Gassel. U bent van harte welkom in ons bedrijf waar de Beton tafels direct uit de productie rollen en voor u gepresenteerd staan.

Onderhoud beton tafel

Het schoonmaken van betonnen tafels kost weinig tijd. Door een paar handelingen uit te voeren maakt u het blad weer perfect schoon en tevens vergroot u de levensduur van het beton. Vlekken verwijderen kunt u doen door middel van een klein beetje zeepsop. Gebruik hiervoor een neutraal schoonmaak middel zoals groene zeep en verdun dit met warm water. Probeer dit elke maand minimaal een keer te doen.

Vlekken op oliebasis

Voor olievlekken en vlekken op oliebasis verwijdert u door de plekken nat te maken met water en beleg deze plekken met een beetje afwas middel. Gebruik nu een borstel met warm water om de plekken weg te schrobben. Verwijder daarna het sop doormiddel van schoon water. Wanneer u hardnekkige vlekken ontdekt raden wij aan om niks er aan te doen. Deze vlekken komen vanzelf maar verdwijnen zelf ook weer door de verschillende weersomstandigheden.

Tips :
• Gebruik geen zure middel op uw tafel dit kan schade veroorzaken
• Probeer elke maand uw tafel 1 keer schoon te maken, hierdoor vergroot
u de levensduur van het beton
• Zet in de winter geen bloempotten op de tafel, dit veroorzaakt kringen