Marmeren tafels

Bekijk hieronder onze collectie marmer tafels. De collectie bestaat uit tafels die al een keer zijn gemaakt, maar wees niet gevreesd, alles wat je ziet in de collectie, kan op maat gemaakt worden. Zoals je misschien al gezien hebt is marmer in vele kleuren beschikbaar, ieder met zijn eigen uitstraling en elegantie. Het is aan u welke het wordt! Bekijk onze marmeren tafel collectie hieronder of ga naar het complete overzicht van exclusieve stenen tafels.

1.850,002.250,00 incl. BTW
1.750,002.550,00 incl. BTW
1.850,002.300,00 incl. BTW
2.050,002.750,00 incl. BTW

Marmeren Salontafels

Nero Marquina salontafel Eclipse

1.100,001.395,00 incl. BTW

Marmeren Salontafels

Marmeren salontafel Livorno

295,00350,00 incl. BTW
Aanbieding!

Marmeren Salontafels

India Verde salontafel

295,00350,00 incl. BTW

Marmeren tafel

Carrara Marmer TV Meubel

1.150,001.300,00 incl. BTW
2.350,002.600,00 incl. BTW

Exclusieve marmeren tafels van LuxeTafels.

Onze marmeren tafels zijn een van de meest elegante soorten marmer die er verkrijgbaar is, vanwege de mooie gladde en strakke afwerking, past het bijna overal bij. Combineer de tafel nu met een onderstel gemaakt van RVS of staal, zodat u uw tafel helemaal naar smaak kunt maken. LuxeTafels is al jaren specialist in natuurstenen zoals: hardsteen, graniet en marmer. Door de ervaring die wij bij LuxeTafels in de loop der jaren heeft opgedaan, kunnen wij frames zo verstevigd maken, dat marmeren tafelbladen volledig ondersteund worden. Hierdoor maak je de kans op scheuren vrij nihil.

Marmer in verschillende soorten en diktes.

Ardworks selecteert zorgvuldig de mooiste soorten marmer waaronder: Carrara Bianco en Nero Marquina. De bladen worden standaard geleverd in 2 cm dik, het is ook mogelijk om de bladen te leveren in 3 cm, de prijzen hiervan zijn op aanvraag. Voor een marmer tafelblad is het van belang om een volledig ondersteunend onderstel te kiezen, want we willen natuurlijk niet dat de tafel kapot gaat. Onze adviseurs helpen u graag bij het samenstellen van de door u gewenste tafel. Wij hebben vele verschillende soorten marmer, bekijk onze collectie. Staat uw gewilde marmersoort er niet tussen? Neem dan contact met ons op, er is een grote kans dat wij uw marmersoort wel hebben.

Onderhoud marmeren eettafels

Onderhoud van een marmeren tafelblad is van belang, omdat we de tafel natuurlijk langdurig mooi willen houden. Een emmer lauw warm water en groene zeep doet al wonderen, maak het blad schoon met een doek of spons, geen schuurspons en agressieve schoonmaakmiddelen, dit kan het blad namelijk aantasten. Wij leveren enkel gepolijst marmer, dit kan beter tegen vlekken van bijvoorbeeld, zuren en dergelijken. Om uw blad extra te beschermen is het aan te raden gebruik te maken van een marmerbeschermer of impregneerolie, om zo toch uw marmeren tafelblad te beschermen.

Wanneer marmer stoffig of vies wordt glimt het minder goed en ziet het er minder mooi uit, dit wilt u natuurlijk niet. Maak de tafel schoon als u ziet dat hij vies is zou kunt u het er langst mee doen.

Marmeren tafel schoon maken

Wanneer u uw marmeren tafel gaat schoon maken gebruik dan warm water, lichte zeep of een speciaal schoonmaakmiddel zoals Brillo. Maak de tafel schoon met een rondgaande beweging en druk niet te hard op het blad, wanneer u dit wel doet kan dit krassen veroorzaken. Maak na het poetsen het blad weer goed droog. Zodra u het niet goed droog maakt en vocht laat liggen kan dit vlekken veroorzaken. Zodra u iets morst is het besten dat u dat gelijk schoon maakt, hoe langer u iets laat liggen hoe ernstiger gevolg dit kan hebben op het marmeren blad dus laat dit niet onnodig liggen.

Glans terug brengen in het marmeren tafelblad

Wilt u uw marmerenblad weer laten glimmen gebruik dan een speciaal natuursteen middel zoals Brillo. Giet de vloeistof in een zeemlap en poets rustig met een ronde beweging over het blad en laat dit natuurlijk drogen.

Tips:
• Gebruik geen zuurhoudende substanties dit beschadigt het blad
• Gebruik onderzetter bij glazen, borden en pannen dit voorkomt kringen
en krassen
• Gebruik onderzetters/filters bij hete pannen/glazen
• Vermijd om onnodig scherpe objecten op tafel te leggen

Advies product :
Brillo natuursteen reiniger, verkrijgbaar bij Ardworks.