Notenhouten Tafels

Notenhouten tafels geven onder anderen een zeer exclusieve en moderne uitstraling af aan uw interieur thuis of in uw bedrijf. Notenhout heeft een fraaie donker bruine kleur, hierdoor krijgt een noten tafel een mooie warme en luxe uitstraling. Notenhout is een zeer sterke massieve houtsoort.

Het zijn stuk voor stuk unieke tafels en beschikbaar in diverse afmetingen. Door de notenhouten tafelbladen te combineren met onze onderstellen van RVS of staal kunnen de notenhouten tafels zowel in een industriële sfeer als een moderne. Onze notenhouten tafels zijn geschikt voor zowel particulier als zakelijke klanten.

 

1.175,001.425,00 incl. BTW
3.950,004.250,00 incl. BTW

Maatwerk & kwaliteit

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte notenhouten tafel? Wij ontwerpen, produceren, verkopen en vervoeren onze notenhouten tafels en meubelen zelf. Daarmee kunnen wij u de hoogste kwaliteit garanderen. Niet alleen van het product zelf, maar ook de vakkundigste service en nazorg. De catalogus maten zijn voor ons niet leidend, wij maken uw droomtafel graag voor u op maat in hoogte, breedte en diepte. Ook de notenhouten bladen zijn op maat te maken, alles geheel naar wens van de klant.

Onderhoud voor notenhouten tafels

Notenhout is een zeer sterke massieve houtsoort en kenmerkt zich door de prachtig vlammende nerf. Notenhout wordt veel gebruikt voor tafels. Al onze notenhouten bladen worden alvorens geolied. De afwerking met natuurlijke olie geeft het hout een goede bescherming en is gemakkelijk in onderhoud. Ook verdiept de olie de kleur en de nervenstructuur van het hout. Mensen ontvangen bij aankoop van een notenhouten tafel deze onderhoudsolie.

Schoonmaken notenhouten tafel

Een notenhouten tafel kan gewoon schoongemaakt worden met een uitgeknepen doek met warm water. Om de 3 maanden moet het tafelblad onderhouden worden met de bijgeleverde olie. Het is van belang dat de tafel dan gepoetst wordt en geolied wordt. Zo blijft de tafel in zijn beste staat.

Bezoek ons in Gassel

Onze producten staan opgesteld in onze grote showroom/ magazijn. U bent van harte welkom in ons bedrijf waar de notenhouten tafels direct uit de productie rollen en voor u gepresenteerd staan. Klik hier voor onze collectie.