Zijn de tafels ook in het echt te bezichtigen?

Luxetafels.nl heeft, naast de webshop, ook een werkplaats en een magazijn in Gassel (Brabant), waar alles te bekijken is. Ook op zaterdag kunt u bij ons terecht, wij zijn zes dagen per week geopend. Houd voor de open zondagen onze website in de gaten!

Kan ik ook zelf een tafel samenstellen?

Jazeker, tafelbladen en onderstellen kunt u naar eigen wens combineren. Wij hebben een ruim assortiment. In de webshop kunt u kiezen voor een complete tafel, maar u kunt ook per mail aangeven welk onderstel of tafelblad u wenst. Wilt u de tafelbladen en onderstellen eerst zien? Kom dan naar de werkplaats en ons magazijn in Gassel.

Zijn de onderstellen ook in een andere kleur leverbaar?

De onderstellen van staal kunnen we in verschillende kleuren laten poedercoaten. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de grote van het frame. Bij de meeste tafels zijn de kosten voor het coaten al in de totaalprijs inbegrepen.

Waar ligt Gassel ?

Het mooie dorpje Gassel ligt aan de Maas in Nederland ( Noord Brabant), net onder Nijmegen, tussen Grave en Cuijk. Vanaf Utrecht is het een uurtje rijden.

Bezorgt Luxetafels / Ardworks ook?

Zeker weten. En dat betekent niet dat we slechts de tafel bij u op de stoep zetten. Wij plaatsen de tafel op de juiste plaats in uw huis. Onze medewerkers komen altijd met twee personen. Dankzij diverse handige hulpmiddelen komt de tafel perfect op de juiste plaats te staan. Verder bezorgen wij door heel Nederland, België en Duitsland. In Nederland bezorgen en monteren wij de tafel voor 65,-
Bezorgkosten voor België zijn 115,- en voor Duitsland op aanvraag.