Collectie LuxeTafels

Wij hebben vele soorten tafels, maar wel allemaal uniek, ze worden namelijk allemaal gemaakt hier in de werkplaats, door onze betrouwbare specialisten. Het cliché ‘voor ieder wat wils’, wordt bij ons ook echt naar gestreven. Onze collectie bestaat uit vele op maat gemaakte tafels. Zoals hieronder te zien: de exclusieve houten tafels en exclusieve stenen tafels.

Een op maat gemaakte tafel uit onze collectie

De Luxetafels Collectie biedt je de mogelijkheid om alle materialen met elkaar te gebruiken die wij tot beschikking hebben. Neem bijvoorbeeld een tafelblad, die valt echt op en je denkt, maar ik wil ”dat” ene onderstel eronder hebben, dan kan dat meestal gewoon. Doordat u bij ons uw tafel zelf naar wens kunt ontwerpen door een tafelblad en onderstel naar keuze te combineren zijn de mogelijkheden ongekend. Door het combineren van verrassende en bijzondere materialen creëren we samen met u tafels voor bij u thuis, binnen en buiten.

Zelf een voorstel voor een exclusieve Luxe tafel?

Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en inspiratie. Heeft u een bepaald model in gedachten? Dan kunnen onze vakmensen mee kijken naar de mogelijkheden, zo zodat we tot een eindresultaat kunnen komen. Als je een tafel op maat wilt, omdat je bijvoorbeeld de tafels uit de collectie niet wilt, of gewoon omdat u simpelweg een mooie persoonlijke tafel wilt. Geen probleem, maak hiervoor een afspraak zodat de juiste collega u te woord kan staan. Een afspraak maken kan via onze contactpagina, klik hier.

Exclusieve tafels voor op kantoor! 

Wij maken op maat gemaakte en grote exclusieve tafels, bijzondere bureaus, exclusieve terrastafels, originele statafels, praktische werktafels en duurzaam buitenmeubilair. Op voorraad in de collectie of helemaal op maat laten maken door onze vakmensen.

Wij werken graag en regelmatig samen met binnenhuisadviseurs, architecten en hoveniers. Deze helpen vaak ook met het ontwerpen van bepaalde modellen en dergelijken.

Wij spreken graag af met onze zakelijke klanten via Ardworks, klik hier voor meer informatie.