Teak tafels

Teak tafels geven onder anderen een zeer grove en moderne uitstraling af aan uw interieur thuis of in uw bedrijf. Het is een van de exclusievere soorten hout. Teak hout is van erg hoge kwaliteit, ook is het een zeer duurzame houtsoort. Bij ons kunt u uw tafel op maat laten maken. U kunt zelf uw tafel samenstellen, op onze maatwerk pagina staan verschillende onderstellen en tafelbladen.
Teak tafels zijn uniek en zeer exclusief. Door het elegante patroon weerspiegeld het hout in bepaald licht. Teak tafels zijn geschikt voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Bekijk teak tafels op deze pagina of ga naar een compleet overzicht van houten tafels.

 

Houten tafels

Teak houten tafel rome

1.450,001.825,00 incl. BTW

Houten tafels

Teak tafel Antwerpen

1.450,001.825,00 incl. BTW
1.650,001.850,00 incl. BTW

Houten tafels

Ronde teak tafel Laren

1.650,001.850,00 incl. BTW

Teak Tafels op maat

De teak tafel collectie is hieronder te vinden. Mocht u door de collectie heen gaan, neem dan de mooie textuur in je op. En niet te vergeten, uw tafel kunt u ook gewoon op maat laten maken. Mocht u meer vragen hier over hebben? klik hier voor ondersteuning

Onderhoud teak tafels

Onderhoud teak-, eiken- en suar- tafels

Wanneer deze tafels behandeld zijn met een laklaag (Skyld) laag zijn de teak tafels te reinigen met neutrale schoonmaakmiddelen zoals groene zeep, schoonmaakazijn en soda als deze geschild zijn. Gebruik hiervoor een spons of een zachte doek. Groene zeep kan voor diverse boomstam tafels gebruikt worden als schoonmaakmiddel. Mix de groene zeep met warm water, vervolgens dompelt u het doek of de spons in het water en knijpt dit vervolgens goed uit. Hierdoor gebruik u nooit te veel water en kunt u de tafel met de zachte kant van de spons schoonpoetsen.

Wanneer u een tafel die geolied is gaat schuren moet u na het schuren weer opnieuw de olie aanbrengen op het blad. U kunt het blad schoonmaken met een droge doek, wanneer het nodig is kunt u de doek een beetje nat maken om een vlek te verwijderen. De teak tafel heeft regelmatig onderhoudsolie nodig. Wij raden het aan om dit minimaal 1 keer per half jaar te gebruiken. Wanneer deze tafel veel gebruikt wordt, raden wij aan om het dan rond de 3 keer per jaar te doen.
Het gebruik van de onderhoudsolie is essentieel om langdurig te genieten van uw teak tafel. Zorg er wel voor dat u de tafel van te voren schoon hebt gemaakt.

Tips betreft teak tafels:
• Gebruik onderzetters bij hete pannen en glazen
• Buiten tafels zou u in de herfst/wintermaanden naar binnen kunnen
halen om aanslag en schade te voorkomen
• Voorkom grote temperatuurwisseling
Advies product:
Vesting. Onderhoudsolie, Verkrijgbaar bij Ardworks