Collectie natuursteen tafels

Natuurstenen tafels zijn een nieuwe trend in Industriële interieurs door hun robuuste, maar strakke uitstraling en kunnen zowel bij u in huis, in uw bedrijfspand of bij u in de tuin. De natuurstenen bladen bieden namelijk weerstand tegen alle weersinvloeden en kunnen dan ook alle seizoen buiten staan. Onze collectie natuursteen bestaat o.a. uit; Belgisch hardsteen, Graniet absolute black, Zwarte granieten tafelbladen, Madura gold marmer en Marmer carrara bianco. Bent u op zoek naar een tafel op maat? Bezoek dan onze maatwerk pagina en kies zelf uw onderstel en tafelblad. Luxetafels is al jaren een expert op het gebied van Natuurstenen tafels voor zowel binnen als buiten. Bekijk onze natuurstenen tafels hieronder of ga naar ons compleet assortiment van exclusieve stenen tafels.

1.275,001.645,00 incl. BTW

Natuursteen tafel

RVS tafel natuursteen Napoli

1.275,001.645,00 incl. BTW
595,00950,00 incl. BTW

Natuursteen tafel

Graniet tafel X Frame

2.950,003.400,00 incl. BTW

Natuurstenen tafels op maat

Wij ontwerpen, produceren, verkopen en vervoeren onze tafels en meubelen zelf. Daarmee kunnen wij u de hoogste kwaliteit garanderen. Niet alleen van het product zelf, maar ook de vakkundigste service en nazorg. De catalogus maten zijn voor ons niet leidend, wij maken uw droomtafel graag voor u op gewenste maat in hoogte, breedte en diepte. Onze RVS frames voor uw Natuurstenen tafels kan zowel geborsteld, geslepen of mat geproduceerd worden. Design RVS is glad geborsteld en geslepen, Industrieel RVS is juist mat en stoer.

Onderhoud van uw RVS tafelframe

RVS is een zeer onderhoudsvriendelijk materiaal van een hoge kwaliteit en dus erg duurzaam. Om de glans en conditie van het RVS in stand te houden kunt u eens per jaar het RVS reinigen met een RVS cleaner.

Bezoek ons in Gassel

Onze Hardstenen tafelbladen, tafels en meubelen staan opgesteld in onze grote showroom / magazijn. U bent natuurlijk van harte welkom in ons bedrijf in Gassel waar de tafels direct uit de productie rollen en voor u gepresenteerd staan. Klik hier voor onze collectie.

Onderhoud natuursteen tafels

Het schoonmaken van een natuurstenen tafelblad kan op een eenvoudigere manier door gebruik van zeep. Voor optimaal resultaat kunt u het beste de stappen volgen met gebruik van een neutrale reiniger.

Schoonmaken met zeep

Als u uw tafel schoon maakt met zeep, gebruik dan een scheutje groene zeep, carolin zeep of Marseille zeep. Doe de gekozen zeep in een emmer en voeg daarna lauw water aan de emmer toe. Gebruik een microvezeldoek om de zeep toe te brengen aan het hardsteen. Spoel na het aanbrengen van de zeep de tafel af met schoon water en laat het vervolgens natuurlijk opdrogen.

Vet of olie vlekken verwijderen

Wanneer u een vet of olie vlek in uw natuurstenen tafel hebt. Verwijderd u deze met oplosmiddelen zoals thinner, wasbenzine of lösefix. Laat de vloeistof in een doek trekken en veeg de benodigde plekken schoon en veeg de tafel daarna af met schoon water.

Tips :

•Alkalische reinigers of zuurhoudende reinigers beschadigen uw hardsteen.

•Gebruik onderzetter bij glazen, borden en pannen dit voorkomt kringen en krassen.

•Gebruik onderleggers / filters bij hete pannen/glazen.

•Vermijd om onnodig scherpe objecten op tafel te leggen.

Graniet                    Hardsteen