Ardworks levert tafels aan diverse zakelijke klanten, zoals; bedrijven en instellingen, horeca, interieur architecten, kantoor inrichters en interieurbedrijven. En natuurlijk ook naar consumenten, deze pagina is bedoeld als een vorm van showroom, alleen dan online. Mocht je geïnteresseerd zijn? Klik dan op de onderstaande knop.

Ga naar ardworks

Voorbeelden van uw project op maat

Bekijk hieronder al een aantal voorbeelden van onze op maat gemaakte tafels, voor zakelijke klanten. Neem gerust ook een kijkje op de site van LuxeTafels om zo ons assortiment helemaal goed te kunnen doorspitten. Mocht u er niet uitkomen? Neem dan gerust contact op!

tips stappenplan tafel kopen

Wat kan Ardworks voor u als zakelijke klant betekenen?

Wij kunnen zakelijke tafels en maatwerk meubels tegen interessante prijzen produceren. Heeft u meubilair nodig voor uw kantoor, of voor een ander project, vraag gerust naar een offerte.

Vanuit onze werkplaats maken we stalen en RVS onderstellen op maat, deze kunnen we in iedere RAL kleur laten poedercoaten. We hebben ook een ruim assortiment in tafelbladen en accessoires de mogelijkheden zijn zeer divers. Niet alleen massief eiken maar ook in de exclusieve houtsoorten is er veel mogelijk. Speciaal voor de kantoor / project markt kunnen we multiplex en HPL leveren.

Voor ieder budget zijn er mogelijkheden, vraag ons gerust om advies!

Collectie Ardworks

Ardworks beschikt over een breed assortiment aan materiaal en producten. Waaronder; Design, Industrieel, Outdoor, Boomstam, Tafelpoten & Frames, Lounge & Relax, Hospitality, Tafelbladen, Circulaire, Bijzet (salontafel) en Marmer. Naast dit al kunt u uw tafel ook nog helemaal op maat laten maken! Naast dat Ardworks kwaliteit en vakmanschap levert, zijn ze ook nog eens flexibel. Dit is een goude combinatie voor de verzorging van uw droomtafel! Mocht u contact op willen nemen, dan kan dat via deze link.

Voorraad

Vanuit ons magazijn te Gassel (Nijmegen) leveren we een groot deel van de producten uit voorraad. Maar natuurlijk hebben we niet altijd alles op voorraad liggen, dus het kan soms variëren in tijd. Maar dit doen we natuurlijk niet met jullie goedkeuring.

Transport

Met ons wagenpark kunnen wij u tafels met lengtes tot wel 5 meter in Nederland, België en Duitsland bezorgen en monteren. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf de tafel op te komen halen, maar tegen een kleine vergoeding kunnen wij de tafel ook leveren. Zo wordt het product systematisch ingeladen en beveiligd, zo zodat het helemaal compleet geleverd kan worden.