Stel zelf uw tafel samen

De tafelbladen die worden bewerkt tot een eindproduct wordt, door onze vakmensen met uiterste zorgvuldigheid gedaan. Ze doen dit door het materiaal kritisch uit te kiezen en aan de hand daarvan overleggen hoe en welk voorwerp / materiaal er uit eindelijk gebruikt gaat worden. Hieronder volgen nog een aantal kopjes met alle soorten tafelbladen die wij in onze collectie hebben.

we hebben een breed assortiment aan soorten en maten, ze kunnen dan ook allemaal nog naar uw wensen worden verwerkt. Tafel op maat is bijna niets te gek voor ons.

De natuursteen tafelbladen zijn mooi en strak afgewerkt, en kunnen naar uw wensen worden aangepast.

De betonnen tafelbladen zijn zoals je ziet in meerdere vormen en maten, ze kunnen ook nog door onze vakmensen worden aangepast op uw wensen.

Staat uw gewilde tafelblad er niet tussen? Geen probleem, wij maken ook unieke stukken, neem voor een unieke tafel contact met ons op.

Onderhoud beton tafels

Het schoonmaken van betonnen tafels kost weinig tijd. Door een paar handelingen uit te voeren maakt u het blad weer perfect schoon en tevens vergroot u de levensduur van het beton. Vlekken verwijderen kunt u doen door middel van een klein beetje zeepsop. Gebruik hiervoor een neutraal schoonmaak middel zoals groene zeep en verdun dit met warm water. Probeer dit elke maand minimaal een keer te doen.

Vlekken op oliebasis

Voor olievlekken en vlekken op olliebasis verwijdert u door de plekken nat te maken met water en beleg deze plekken met een beetje afwas middel. Gebruik nu een borstel met warm water om de plekken weg te schrobben. Verwijder daarna het sop door middel van schoon water. Wanneer u hardnekkige vlekken ontdekt raden wij aan om niks er aan te doen. Deze vlekken komen vanzelf maar verdwijnen zelf ook weer door de verschillende weersomstandigheden.

Tips :

• Gebruik geen zure middel op uw tafel dit kan schade veroorzaken.
• Probeer elke maand uw tafel 1 keer schoon te maken, hierdoor vergroot
u de levensduur van het beton.
• Zet in de winter geen bloempotten op de tafel, dit veroorzaakt kringen.

 

Onderhoud natuursteen

Het schoonmaken van een natuurstenen tafelblad kan op een eenvoudigere manier door gebruik van zeep. Voor optimaal resultaat kunt u het beste de stappen volgen met gebruik van een neutrale reiniger.

Schoonmaken met zeep

Als u uw tafel schoon maakt met zeep, gebruik dan een scheutje groene zeep, carolin zeep of Marseille zeep. Doe de gekozen zeep in een emmer en voeg daarna lauw water aan de emmer toe. Gebruik een microvezeldoek om de zeep toe te brengen aan het hardsteen. Spoel na het aanbrengen van de zeep de tafel af met schoon water en laat het vervolgens natuurlijk opdrogen.

Vet of olie vlekken verwijderen

Wanneer u een vet of olie vlek in uw natuurstenen tafel hebt. Verwijderd u deze met oplosmiddelen zoals thinner, wasbenzine of lösefix. Laat de vloeistof in een doek trekken en veeg de benodigde plekken schoon en veeg de tafel daarna af met schoon water.

Tips :

•Alkalische reinigers of zuurhoudende reinigers beschadigen uw hardsteen.

•Gebruik onderzetter bij glazen, borden en pannen dit voorkomt kringen en krassen.

•Gebruik onderleggers / filters bij hete pannen/glazen.

•Vermijd om onnodig scherpe objecten op tafel te leggen.