Nieuwe voorraad Suar boomstamtafels!

Luxetafels ontvangt in samenwerking met Indosign komende week een nieuwe lading boomstamtafels. De uit Indonesië afkomstige Suar boomstambladen zijn vorige maand door onze collega Niek zorgvuldig geselecteerd.

Waarom moet u kiezen voor een Suar boomstamtafels van Luxetafels.nl? 

Suar tafelbladen zijn zorgvuldig geselecteerd op zowel het uiterlijk als de kern van het blad. Luxetafels hanteert een vochtpercentage voor suar tafelbladen van 11-13% in tegenstelling tot vele andere aanbieders die bladen leveren met een vochtpercentage van boven de 20%. Het vochtpercentage is cruciaal voor een langdurig mooi en strak tafelblad, hoe vochtiger het blad hoe groter de kans op scheuren.

Hoe werken wij onze suar tafelbladen af? 

Afwerking van suar tafelbladen is belangrijker dan u denkt, volgens ons voldoet standaard afwerkingen vanuit Indonesië niet aan onze kwaliteitseisen. Wij kiezen er specifiek voor om een matte lak van 3 lagen aan te brengen, hierdoor komt zowel de kleur van het hout beter tot zijn recht en is de bescherming gegarandeerd. Wij zien vaak zeer goedkope suar boomstamtafels die niet of nauwelijks zijn afgewerkt waardoor de tafel snel zijn uitstraling verliest.

Een bijpassend onderstel volledig op maat? 

Nog een voordeel van een suar houten boomstamtafel van Luxetafels: wij hebben de productie volledig in eigen beheer, hierdoor is het mogelijk het onderstel volledig naar wens samen te stellen. Onze vakmannen zorgen ervoor dat de lasnaden van zowel stalen als RVS onderstellen worden volledig weggewerkt. Stalen onderstellen worden zowel transparant als in kleur gepoedercoat, hierdoor krijgt het onderstel een strakke uitstraling die tegen een stootje kan! Natuurlijk kan u ook de hoogste zelf bepalen, wel zo handig als u al stoelen heeft aangeschaft.

Boomstamtafels
Boomstamtafel van Suar hout, haal de sfeer van Bali naar uw huiskamer!

Kortom, kom gewoon een keer langs om de voordelen van suar boomstamtafels bij Luxetafels te zien. vanaf Donderdag 8 november 2017  liggen de tafels klaar voor bezichtiging. Luxetafels.nl is iedere werkdag van 9.00 t/m 17.00 open en op zaterdag van 10.00 t/m 16.00 uur!

 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0