Marmeren tafels, een vernieuwd assortiment

Luxetafels.nl heeft haar assortiment marmeren tafels uitgebreid!

Luxetafels is continu haar assortiment aan het innoveren door nieuwe modellen marmeren tafels te ontwikkelen. Afgelopen maanden is achter de schermen hard gewerkt om de 2020 collectie te ontwikkelen. Er is gekozen om nieuwe soorten marmer op te nemen in het assortiment, waaronder;

  • Noir Saint Laurent (zwart/bruin marmer)
  • Rosso Levanto (rood marmer)
  • Emperador Dark (bruin marmer)

Nieuwe industriële onderstellen.

Luxetafels heeft in samenwerking met Ardworks nieuwe onderstellen ontwikkeld met genoeg draagkracht om grote marmeren tafelbladen te kunnen dragen. Om een marmeren tafelblad langdurig mooi te houden is het van belang om voor een degelijk onderstel te kiezen. Een degelijk onderstel voorkomt dat het blad gaat doorhangen en mogelijk gaat scheuren. Marmer is en blijft een natuurproduct dat niet is verstevigd. Luxetafels geeft een zekerheidsgarantie dat het frame stevig genoeg is om een marmeren tafelblad te kunnen ondersteunen.

Ardworks is leverancier van verschillende soorten marmer

Bij Ardworks kunt u kiezen uit zes verschillende soorten marmer. De speciaal voor u geselecteerde marmerplaten worden voor u op maat gezaagd. De standaard dikte van de bladen is 2 cm, indien u een 3 cm dik blad wenst is dit in overleg mogelijk. De maximale lengte die Ardworks levert is 300 x 100 cm.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0