Visgraat tafel op maat

Uw visgraat tafel op maat laten maken

Het is mogelijk om bij ons uw visgraat droom tafel geheel op maat te laten maken. Dit is mogelijk, omdat wij zelf specialisten hebben die al tientallen jaren ervaring hebben met deze grondstoffen / houtsoorten.

Dus met andere woorden door de vele tafels die al geproduceerd zijn door ons, kunnen wij met zekerheid zeggen dat wij ook voor uw tafel op maat alles kunnen waarmaken.

 

Hoe werkt dit?

U kiest simpelweg het blad uit, dit houdt in dat u de afmetingen, het soort en de kleur kiest.

Wij hebben meerdere soorten kleuren en lak afwerkingen voor de eiken visgraat bladen, mocht het zo zijn dat uw gewenste kleur er niet bij zit, geen probleem, informeer dit naar ons en wie weet kunnen we als nog iets betekenen voor u.

Is het duidelijk wat voor soort tafelblad u wilt, dan kun je door naar de stap waarin je bepaalt wat voor soort onderstel u wilt, dit is in principe hetzelfde idee als bij het visgraat tafelblad. Kortom u kunt dus weer zelf bepalen welke kleur, afmetingen en afwerking u wilt.

 

Wat zijn de opties?

Hieronder zie je aantal voorbeelden van kleur / afwerking:

Blanke lak afwerking visgraat tafelblad
Blank (doorzichtig) / Premium afwerking
bruine lak afwerking visgraat tafelblad
Bruin / Rustieke afwerking
Zwarte lak afwerking visgraat tafelblad
Zwart / Premium afwerking

 

Premium afwerking:

Deze afwerking houdt in dat je een mooi gladgestreken blad krijgt, wat strak in het frame ligt. Het profiel is dan wel minder goed te zien, waardoor je dus het strakke en evenwaardige gevoel krijgt.

Rustieke afwerking:

Dit is dus het tegenovergestelde van de Premium afwerking. Wat in houdt dat de Rustieke afwerking een afwerking is waarbij het hout zijn oude karakteristiek niet verliest. En nog vrij robuust aanvoelt, natuurlijk is het tafelblad wel in zijn geheel geschuurd en dergelijken, maar minder diep in het profiel, waardoor het Rustieke beeld blijft.

 

Waarom op maat ?

Wij werken al jaren in deze niche, en kunnen met zekerheid zeggen dat de meeste mensen die op zoek zijn naar een mooie exclusieve tafel, vaak wel hun eigen draai aan dit idee willen geven, dus vandaar dat wij de tafel geheel op maat stellen voor u de klant, zodat u zelf kunt bepalen of u bijvoorbeeld de visgraat tafel geheel in design en afwerking zelf bedenkt. Of dat u een bestaande tafel uit ons assortiment kiest en deze laat aanpassen naar uw wensen, dit doen wij omdat wij een service naast ons product willen aanbieden; flexibiliteit, en klant is koning, dit is bij LuxeTafels & Ardworks echt van belang.

 

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben ? Geen enkel probleem, u kunt ons bellen / mailen / faxen, niets is te gek. Neem contact op met onze medewerkers, klik hier, zij helpen u graag.

 

 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0